10 Aralık 2016 Cumartesi

Metalik Oje Seçimleri



Birbirinden farklı marka ve renkler ile göz alıcı güzellik:)


ALIX AVIEN 169 numara ile elektriğimiz inanılmaz tuttu ve güçlü bir bağ ile birbirimize bağlandık.Her mevsim çok rahatlıkla kullandığımbir renk. Özellikle kahve tonları kombinlerimde farklı bir hava katıyor.Sürümü ise oldukça güzel,fırça izi bırakmadan rahatlıkla sürebiliyorsunuz.Aynı şekilde kalıcılığı da 3 gün sürüyor.

                         
GOLDEN ROSE 61 numara bordo ojeyi ise hem yaz hem kış çok severek kullanıyorum.Bordo ojeden vazgeçemeyenlerdenim. Kalıcılığını ve yapısını çok sevdiğim oje markalarından bir tanesi.Suyla çok haşır neşir olmazsanız eğer 6 gün kalıcılığına şahit olabilirsiniz :)

                                   
PS 11 numara ise her ortama uyum sağlayabilecek açık pembe.Çok sık kullandığım bir oje markası değil fakat hiçbir olumsuz yanını görmedim. Renk yoğunluğu olsun,sürümü olsun oldukça güzel. Sadece kalıcılığı fazla sürmeyen bir oje diyebilirim.

                                  

DYO oje ile ilk karşılaşmamız oldu.Dış cephe iç cephe olarak bildiğimiz marka şansını ojede de denemiş fakat maalesef olmamış. Rengi çok güzel koyu metalik gri, sürümü de oldukça kolay fakat iş ojenin kurumasına gelince kurumuyor. Sürdükten 1 gün sonra bile hala ojenin kurumadığını görebiliyorsunuz.Bu yüzden dışarıda görsem bile sadece renkleri güzel diyerek geçerim. Ve size de tavsiye edebileceğim bir oje markası değil maalesef :)

4 yorum:

  1. dyo oje çok ilgimi çekti, daha önce duymamıştım, ama yazdıklarınıza göre biraz daha geliştirmeleri gerekiyor ojelerini, zamanla daha iyi şeyler ortaya çıkacağına eminim,
    blogunuz çok güzel izleyiciniz oldum, tasarım olarak biraz benzeşiyoruz :) ben de beklerim, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. Çok memnun oldum tabiki gelirim bende :) İlk gördüğümde benimde ilgimi çekmişti keşke kuruma süresi de 2-3 dakika içinde olsaydı :) Dediğiniz gibi geliştirilirse eğer kesinlikle olumlu sonuçlar almaya başlar ve her yerde görmeye başlarız:)

    YanıtlaSil
  3. PS 11 ve bordo ojeye bayıldımmm canımın içii :)) Tırnaklarına nasıl güzel yakışmıştır ve daha fazla oje yazılarını bekliyorum güzelliğim <3 :))

    YanıtlaSil
  4. Kuzummm çok teşekkür ederim <3 Bordo ojeden bir türlü vazgeçemeyenlerdenim sanırım :) En kısa zamanda tırnakta duruşlarını da mutlaka paylaşacağım :) Artık daha çok vakit ayırarak oje paylaşımlarına ağırlık vereceğim neşe kaynağım :)

    YanıtlaSil