25 Temmuz 2017 Salı

VİSSMATE İLE HER YER TERTEMİZ

Herkese mis gibi temizlik kokan bir günden merhaba :)



Bugün günlerden temizlik ise , akla gelen en güzel temizleyicilerden Vissmate Silikonlu Temizleyici oluyor. Öyle amaçlı ki çok yorulmadan, çok uğraşmadan, tek bir temizleyici ile evinizin her yerini temizleyebilir hatta ben daha yorulmadım bir de arabamın kaportası var parlatılacak :)) diyorsanız adres yine VİSSMATE SİLİKONLU TEMİZLEYİCİ oluyor :) :)

Bu sıcak yaz günlerinde temizlik yapmak işkence olsa da biz bayanlar için maalesef bundan kaçış olmuyor. Bakalım ben nerelerde kullanmışım, memnun kalmış mıyım?
Öncelikle temizliğe huzur bulduğum kitaplığımda başladım ki beni motive etsin :) Tozu aldıktan sonra uzunca bir süre gidiyor ve arkasından dönüp baktığınızda tekrar toz olmuyor ve silinen yer hala pırıl pırıl parlıyor. Kitaplarımın tozunu da tabi ki yine bu ürünle temizliyorum ve inanılmaz güzel kokusu sayesinde kitaplarımın sayfalarını her çevirdiğimde mis gibi kokuyor.


MUSLUK & LAVABO & DUŞA KABİN & FAYANS
Şimdi de bu alana gelirsek eğer bu yerlerde yüzeyler su tutmadığından su kaynaklı kireç oluşumunu gerçekten en aza indirmeyi başarıyor. İçeriğindeki silikonun parlatma etkisiyle de sildiğim yerler çok güzel parlıyor. Özellikle lavabo ve musluk temizliğinden sonra elinizi yıkamaya gittiğiniz anda o güzel kokuyu hala alabiliyor ve parlaklığın gitmediğine şahit olabiliyorsunuz.



CAM&PENCERE&AYNA

İşte en sevdiğim bölümlerden biri. Evde kirlenmeye en müsait 3ü1 arada. CAM PENCERE VE AYNA !! Yağmurdan sonra oluşan çamurlu yağmur lekeleri olsun, diş fırçalarken aynaya sıçrayan macun lekeleri olsun yada hep karşılaştığımız su lekeleri olsun, Vissmate ile hepsinin temizlenmesi sadece 10 dakika.İçeriğindeki silikonun su buharını itme gücü sayesinde buhar oluşumunu ve buğulanmayı engelliyor olması ve antistatik özelliği ile de tozu yok etmesi bizim işlerimizi en aza indirgiyor.Ve diğer alanlarda da olduğu gibi arkamızda tozdan eser kalmayan mis gibi temizlik kokan cam, pencere ve ayna bırakıyoruz



MOBİLYA&AHŞAP

Temizlik yaparken en zorlandığım yerlerden biri de maalesef tozların bir türlü eksik olmadığı ahşap mobilyaların temizliği oluyor. Sahil bölgesinde oturduğumuz için ve evimiz 1.kat olduğu için mobilyaların ahşap kısımlarını temizlemek çok zor oluyor. Vissmate Silikonlu Temizleyiciden önce temizlediğim zaman arkamı dönüp baktığımda sildiğim bütün mobilyaları sanki hiç silmemiş gibi toz içinde oluyorlardı. Bu temizleyici sayesinde o kadar rahatım ve mutluyum ki anlatamam. Artık öyle bir sorun yaşamıyorum ve sildiğim yer uzun süre hijyenliğini koruyor ve çok güzel parlıyor.. Ayrıca silikonlu yapısı sayesinde yüzeyde koruyucu kaplama oluşturarak çizilme ve yıpranmayı da önlüyor.





ANKASTRE&ÇELİK&METAL
Günümüzün neredeyse büyük bir kısmını geçirdiğimiz mutfakta ise başımızın tacı oluyor. Fayanslardan, bangodan çıkmak bilmeyen inatçı kiri, yağı ve parmak izlerini mükemmel şekilde temizleyerek ayna görevini üstleniyor :)

ARABA İÇİ & DIŞI
Sadece bu alanda henüz denemeye fırsatım olmadı ama en kısa zamanda arabada da deneyeceğim ve yine çok memnun kalacağıma eminim. Buradaki temizliğimiz de sadece temizleyiciye biraz su karıştırıyoruz ve temizliğimizi öyle yapıyoruz. Arabanın camlarında çizilmeleri önlediği gibi güneş ışınlarından da koruyormuş .

Kısacası ben her alanda çok memnun kaldım. 7&24 elinizin altında bulunması gereken bir temizlik ürünü. Ve bütün bu muhteşem görevleri yerine getiriyorken bile çok uygun fiyatlı, hemen hemen her yerde bulabileceğiniz bir ürün. Mutlaka deneyin diyorum :)

17 yorum:

  1. Merhaba Buse :)

    Özellikle bir kadın için olmazsa olmazların yer aldığı bu tatlı bloguna severek geldim. Beni ziyaret ettiğin için çok teşekkür ederim. Hem senin ziyaretin hem de Kelebek Etkisi sebep olmuş oldu böylece. Blog serüvenin daim olsun :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum :) Güzel bir etkinlik oldu <3 Sevgiler..

      Sil
  2. Biz bayanlar için çok işe yarayacak bir ürünmüş :) paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle her imdadımıza yetişir nitelikte bir ürün :) Rica ederim, sevgiler..

      Sil
  3. Kelebegin etkisi kesif etkinliginden geldim bende🙋Bu urunude cok duydum ama yurtdisinda yasadigim icin temin edemedim bir turlu.Turkiyeye geldigimde bavula tikistirip getireceklerim arasinda kendisi😁Bolca Sevgiler💕...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çok mutlu oldum, hemen ziyarete geleceğim blog sayfanızı :) Yurtdışında olmaması kötü olmuş ama geldiğinizde mutlaka temin etmenizi tavsiye ederim.Temizlikte her derdimize deva :) Çok çok sevgiler..

      Sil
  4. Kelebeğin etkisi kesif etkinliğinden geldim =)
    bu tip ürünleri annem kullanıyor bizde, annemin çok memnun olduğunu biliyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin iyiki geldin:) Ben özellikle kitaplığımı ve kitaplarımın tozunu alıyorum. Hem çabuk tozlanmıyor hem de Çok güzel kokuyor :)

      Sil
  5. Merak ettiğim markalardan biri :)

    YanıtlaSil
  6. Fotolardaki detaylara da bayıldım.Çok renkli cıvıl cıvıl.Tavsiye için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Detayları seviyorum sanırım azcık :))

      Sil
  7. Kelebeğin etkisi kesif etkinliğinden geldim
    Bu tip ürünleri severim.
    Blogunuzu takibe aldım.
    Banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz çok mutlu oldum. Tabi ki gelirim:) Sevgiler:)

      Sil
  8. Kelebeğin Blog Keşif etkinliğinden geldim. Ne iyi etmişim gelmekle. Çok sevdim blogunu, takiptesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki gelmişsin çok mutlu oldum beğenmene,çok teşekkür ederim.Hemen ziyarete ve takibe geliyorum bende :)

      Sil
  9. blogunuzu unutmayın amaaaaa :)

    YanıtlaSil