11 Aralık 2017 Pazartesi

L’oreal Professionnel Pro Fiber ile SAÇ MAKYAJI


2017'nin son günlerine yaklamışken, saçlarıma baktığımda, 6 ay boyunca deniz suyundan, havuzdaki klordan,yakıcı güneş ışınlarından, sık olarak uygulanmış ısı işlemlerinden sonra parlaklığını kaybetmiş, matlaşmış,yıpranmış ve onarılmayı bekleyen saçlarım alarm vermeye başladı.Denizi ve güneşi çok sevmemin yan etkilerini görmeye başlamıştım:) Öncelikle saç bakım maskelerim ile birlikte onarabileceğimi düşündüm fakat yanıldım. En güzel çözüm, profesyonel yardım almaktan geçiyormuş yapılan işlemlerden sonra gördüm. Öncesi ve sonrasına baktığım zaman yıpranmış,matlaşmış saçlarım eski canlılığını ve parlaklığını geri kazandı.



Beni L’oreal Professionnel Pro Fiber bakımıyla tanıştıran ELİTTE KUAFÖR Günnur Hanım ve uygulamayı yapan Ali Bey'e bu güzel ilgileri için çok çok teşekkür ederim.



Saçlarım kuaförde yaklaşık 3-4 saat kadar işlem gördü.Ve saçlarımın yapılışını aşama aşama gördükten sonra sonuç gerçekten inanılmazdı. Islak saçta yapılan işlemler çok fazla belirgin olmazlar fakat bu işlem, saçlarım yıkama aşamasındayken bile parlaklığını geri kazanmış görünüyordu.İyice kurulaşmış saçlarım ışıtısını geri kazandı. Ve saçlarım kaybetmiş olduğu yumuşaklığı geri kazandı.




Saçlarıma uygulanmış olan L’oreal Professionnel Pro Fiber Mor renkli en yoğun şekilde bakım yapan seriydi.




Birinci işlem olarak L'oreal'in Dialight 9.03 Gold Milkshake Saç Boyası uygulandı.Bu boya, asit bazlı ton üstüne ton boyalı veya hassas saçlar için amonyaksız bir renklendirici. Işık saçan yansımalar,parlaklık ve hassas saçlarda bile yüksek uyum sağlıyor.

Saç rengini canlandırmak ve rötuşlar için son derece ideal. Saçın doğal bazını bozmadan,saç boy ve uçlarındaki renk koyulaştırmaları, renk canlandırma ve eşleştirmeleri için, matlaşmış saça eşsiz doğal bir parlaklık kazandırmak için kullanılabilir.
Renklendirme sonrasında ise saç yüzeyi pürüzsüzleşerek yeniden yapılandırılıyor ve mükemmel parlaklık etkisi kazanıyor. Saçlarda ise yoğun bakım etkisi bıraktığı gibi saçlar doğal saç dokunuşuna kavuşuyor. Bu durumda ise daha ne olsun demekten kendimi alıkoyamıyorum:))

İkinci işlem olarak saçıma uygulanmış olan yine L'oreal'in Pro Fiber bakım ürünüdür.İçindeki APTYL 100 Teknolojisi sayesinde;
İÇ ONARIM (Korteks)
Saçı onarıyor ve yeniden yapılandırıyor. Saç telleri de kökten uca kadar yenilenmiş gibi gözle görülür şekilde hissediliyor. Saç telleri güçleniyor.



DIŞ ONARIM (Kütikül)
Saç telinde yumuşak ve ipeksi bir dokunuş sağlıyor.Anında yeniden yapılandırma ve 4 şampuanlamadan sonra bile kalıcı bakım etkisi sağlıyor.


Tüm bu yapılan 4 saatlik işlemin sonucunda ise ışıl ışıl parlayan, kuruluktan eser kalmayan canlanmış saçlarınıza merhaba diyorsunuz :)) Ayrıca o kadar güzel kokuları var ki gün içinde parfüm kullanmasanız bile saçlarınızdan gelen o güzel koku tüm gün size yetebilir <3 Ben sonuçtan o kadar çok memnun kaldım ki kesinlikle size de bu bakımı bir kez de olsa yaptırmanızı öneriyorum. Zaten bir kez yaptırdıktan sonra eminim vazgeçemeyeceksiniz <3

Tüm bu işlemlerden sonra ise bakımdan sonra değişiklikte olmalı dedik ve saçlarımın ön kısmına biraz kat ve kahkül yaptık. Son olarak ise saçlarıma dalgalı fön uygulandı.






Genel olarak yapılan işlemlerden öyle memnun kaldım ki ,her zaman yine tercihim İzmir Gaziemir'de ki ELİTTE KUAFÖR olacak. Ayrıca öyle cana yakın ve misafirperverler ki kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz.Çok sıcakkanlı pozitif bir ortam olduğunu tüm içtenliğim ile söyleyebilirim.Geçirmiş olduğumuz sanki 4 saat değil de 1 saatlik zaman dilimi gibiydi. Birlikte zamanın nasıl geçtiğini anlamadık <3 Günnur Hanım ve saçlarıma işlem yapan Ali Bey'e herşey için tekrar çok teşekkür ediyorum.
İnstagram adresi olarak ---> @elittekuaför olarak bulabilirsiniz.



6 yorum:

  1. böyle profesyonel bakımlar şart aslında....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.Gözle görülür şekilde fark oluyor :)Çok memnun kaldım <3

      Sil
  2. Saçlarınız çok güzel olmuş. Böyle güzel kuaför her zaman bulunmuyor maalesef :(
    Güle güle kullanın :)
    Benimkiler de bir hayli uzamış ve yıpranmıştı, ben kırıkları aldırmakla çözebildim neyse ki :D Şimdilerde deli dalgalar misali belime doğru yürüyorlar bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bir kuaförden mutlu ayrılmak çok önemli:)Ben instagram hesabımdan saç kırıkları ve bakımı için her ay. ay konumlarına göre bilgi veriyorum. Dilerseniz ona da bakabilirsiniz.Etkileri genel olarak çok başarılı :)

      Sil
  3. negzel olmuş saçlarıııın :)

    YanıtlaSil