4 Ocak 2018 Perşembe

DERİ CÜZDAN TAVSİYESİ BONDNON

Benim gibi yeni yıl coşkusunu kendisine hediye alarak yaşayanlar var mııı :)
Bu yeni yılda kendimi biraz fazla şımarttım sanırım :))

En güzel kendime hediyem de bu harika #tonybellucci Deri Cüzdan oldu.Bazen acil dışarı çıkmamız gerektiğinde çanta değişikliği yapmak çok zor oluyor,zamanımız olmuyor. Fakat elinize alacağınız şık bir cüzdanınız var ise o an çanta eksikliğinizi kapatmış oluyor:) Bir de kahve tonlarında ise her şey ile uyumu çok daha kolay oluyor. Kahverengi tonlarını her zaman çok sevdiğimi belirtiyorum. Tercihim ise yine kahverengiden yana olmuş oldu.



%100 Hakiki deriden el işçiliği ile üretilmiş ve gerçek deri malzemesi ile çok şık bir görünümü ile de kalbime taht kurmayı başardı :) İçinde kartlık bölümleri ve orta kısmında fermuarlı bölümü var.Ayrıca Tony Bellucci marka tüm ürünler birinci sınıf deriden ve üst düzey işçilik ile üretiliyor.Bunun yanı sıra BOND NON Türkiye'de bir çok ünlü firmaya koleksiyon hazırlayıp imalatını yapıyor.Bu firmalar arsında İNCİ, HOTİÇ, KEMALTANCA,DİVARESE, ELLE SHOES,RAMSEY, HATEMOĞLU,SÜVARİ,FABRİKA,KOTON- BEYMEN, MAVİ JEANS,ADİLIŞIK vs firmalarla çalışmakta. Yani bu da demek oluyor ki @bondnontr her zaman bizimle :)


Bu arada almış olduğum bu cüzdan 179 TL den 69 TL ye düştü. Ayrıca birçok cüzdan seçenekleri de bulunmakta.Cüzdanın yanı sıra @bondnontr sayfasında ve sitede Deri Çanta, Deri Kartvizitlik, Deri Aksesuar,Deri Eldiven ve Deri Valiz seçenekleri de mevcut.


Ve en önemli nokta ise firma @bondnontrokadar ilgili ve nazik ki güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.Kargonuz ise 3 gün içinde elinize gelmiş oluyor. Eğer beğenmezseniz ücretsiz iade ve değişim de yapabiliyorsunuz.
Alışverişi ise @bondnontr sayfasında bulunan sitelerinden ve
N11 Mağazaları: bondnon dan yapabilirsiniz.
OZAMAN SİZDE YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE KÜÇÜK SÜPRİZLER YAPIN VE ONLARI MUTLU EDİN


ALIŞVERİŞ İÇİN N11 MAĞAZALARI İÇİN --- https://www.n11.com/magaza/bondnon
SİTEDEN ALIŞVERİŞ İÇİN http://www.bondnon.com/

12 yorum:

  1. Güle güle kullanın.:)Kendinize hediye alma fikri harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle öyle insanı mutlu ediyor:)

      Sil
  2. iyi günlerde kullan bende de ilginç bir şekilde cüzdan hastalığı var renk renk ebat ebat olsun içini boşaltıp değiştirmeye hiç üşenmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ne güzelmiş bende severim cüzdanları çok farklı farklı ama o içini boşaltma kısmı yoruyor :) Ama sonucunda yepyeni bir cüzdana sahip olmak insanı gerçekten mutlu ediyor :)

      Sil
  3. heey saol iyi de hediye olur aklımda olsuuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Evet güzel bir hediye seçeneği:)

      Sil
  4. çok güzelmiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar zarif, güle güle kullan balım 🤗

    YanıtlaSil