29 Ocak 2018 Pazartesi

CHERRYE SICAK & SOĞUK RAHATLAMA YASTIĞI

Bu sefer size hem fırında pişirilerek ( lafın gelişi :))) ) hem de derin dondurucu da soğutarak kullanabileceğimiz şifa kaynağı bir yastıktan bahsedeceğim.


Bakalım neymiş bu Cherrye hep birlikte öğrenelim :)

Öncelikle 100% doğal Cherrye Kiraz Çekirdekli Sıcak/Soğuk Rahatlama Yastığı; doğal yoldan ağrı ve acının azaltılmasına yardımcı oluyor👍
İçerisinde bulunan 100% temizlenmiş kiraz çekirdeklerinin mucizesi ile ısıyı hızla alıyor uzun süre sıcak ya da soğuk kalıyor.. Güvenli ve doğal yoldan ağrı ve acıyı her an her yerde azaltmak için ideal bir ürünmüş :) Akma, sızıntı, yanma endişesi olmadan güvenle vücudunuzun istediğiniz bölgesine uygulayabiliyorsunuz. Uyguladığınız bölgenin şeklini alacağından elleriniz özgür gündelik hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Yıkanabilir dış kılıfı sayesinde hijyenik ve tekrar tekrar kullanılabiliyor👍 Üstelik kullanımı da çok pratik; Cherrye Kiraz Çekirdekli yastığı sıcak kullanmak için mikrodalga fırında 3 - 4 dakikada veya fırında 15 dakikada ısıtabiliyoruz. Soğuk kullanmak içinse buzlukta 40 dakika bekletmek yeterli oluyormuş.

Ben 100 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dakika ısıtıyorum.



⇒ Sıcak Kullanım İçin⇦
⧫Regl ağrısı, karın ve mide ağrıları, böbrek ağrısı, omuz ve sırt ağrıları, spor sonrası ağrısı, romatizma ağrısı, kireçlenme ağrısı, kas ağrısı, fıtık ağrısı, basur ağrısı, grip ve soğuk algınlığı durumlarında vücudun rahatlatılmasına yardımcı oluyormuş👌

⧫Günlük yorgunlukta, gerginliğinizi atmak ve kaliteli bir uyku uyumak için de kullanabiliyor😍👍

⧫Soğuk kış günlerinde de yatağımızı ya da üşüyen ayaklarımızı ısıtmak ve her an her yerde sıcaklık ihtiyacımızı gidermek için de harika bir ürün..

⇒Soğuk Kullanımda İse ⇐
⧫Migren, baş ağrısı, diş ağrısı, varis, kırık-çıkık ağrıları, kas gerilmesi, kas iltihaplanması, yüksek ateş, yanıklar, yumuşak deri lezyonları, böcek ısırmaları, arı sokması durumlarında vücudun rahatlatılmasına yardımcı oluyor.

⧫Sıcak yaz günlerinde, yatağınızı serinletmek ya da her an her yerde vücut ısınızı düşürmek için de harika bir ürün :)))

⧫⧫⧫⧫Özellikle de yeni doğan bebeklerin bir çoğunda görülen gaz sancısı,annelerin kabusu haline gelirken oldukça etkili ve doğal bir çözüm olarak kullanılıyormuş. Ve aldığım yorumlara göre anneler bu durumdan çok memnunlar ve severek kullanıyorlar. ⧫⧫⧫⧫

Yani her anımızda yanımızda en yakın dostumuz olmaya aday bir yastık :))

Buz gibi bir havada sizi ısıtıcak bir CHERRYE varsa yanınızda kim korkar soğuktan kim korkar Regl Ağrısından. Özellikle regl dönemlerinde mutlaka tavsiye ediyorum kızlar. İçeriğindeki kiraz çekirdeği sayesinde hem ağrıyı kesmeye yardımcı oluyor hem de bulunduğu bölgenin şeklini alarak sıcaklık ihtiyacınızı karşılıyor, sizi rahatlatıyor ve ilaç kullanmaya gerek bile kalmıyor. Ara ara yer değiştirerek üşüyen ayaklarımı ısıtmak içinde harika bir ürün🍒🍒👌 Ve üründeki en güzel şey sıcak su torbalarındaki ağzı açılır dökülür korkusunu yaşamıyorsunuz, gönül rahatlığı ile kullanıyorsunuz.
Fırında 10 dakikada o pişerken, siz kahvenizi hazırlayana kadar kullanıma hazır hale geliyor bile :)


Ayrıca sahil bölgesinde oturduğum için kendimi hep deniz kenarında buluyorum :))) Tam dabu soğuklarda en yakın arkadaşım oldu kendisi. Evden çıkmadan ısıtıyorum. Çıkarken o an sıcaklığı nerede istersem sırtımda, belimde,karnımda oraya yerleştiriyorum.Ceketimi giyiyorum sıcacık geziyorum:)))



Size tavsiyem alın ve aldırın diyorum çok memnun kaldım. Bir kez daha bu güzel ürün ile beni tanıştırdığınız için teşekkürler CHERRYE :)

İnstagram Hesabı : @cherryetr

Ürüne sahip olmak için sitelerinden güvenilir bir şekilde sitelerinden alabilirsiniz.
http://cherrye.com.tr/
English Home Mağazalarında da bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder